Fonollosa, memòria i cultura vives (vídeo)

“Fonollosa, memòria i cultura vives” és un breu audiovisual que introdueix a visitants i veïns el ric llegat cultural i associatiu del darrer quart de segle XX al municipi de Fonollosa. Es tracta d’una invitació a conèixer i reconèixer la història d’un municipi divers, que compta amb una història recent força singular.

Els pobles que integren el municipi comparteixen, de manera més primerenca o més tardana, una forta activitat social i cultural que parteix dels anys 70 ( històrica, que als anys 70 va esdevenir en el desenvolupament de diverses entitats. ) Un historial que fou l’escola d’allò que avui es mostra com un potent ventall de tradicions pròpies i reconegudes per la seva qualitat, arrelament i participació popular.

A través d’alguns dels protagonistes de les entitats que van alimentar aquest moviment social i cultural, recorrerem els diversos nuclis per reconèixer, des de les diferències, com han sigut els veïns i veïnes qui ha donat i donem vida a la nostra cultura. Un passat que dibuixa avui les identitats d’un municipi que s’enorgulleix de la diversitat i qualitat del patrimoni immaterial que ha creat la seva població, el que us presentem a continuació.

Share:

Deixa un comentari